tiistai 6. toukokuuta 2014

Marry me Erik Paartalu

Ihan harmittaa, kun jäänyt blogi taka-alalle. Mutta sehän vain tarkoittaa, että on ollut hommia. Olen valmistautunut loppukokeisiin, sosialisoinut ja hankkinut flunssan. Syytän olotilastani ihan lämpötilavaihteluita, kun ulkona on +35 ja sisällä ilmastointi puhaltaa kylmää ilmaa naamaan niin sanoppa siinä kropalle, että koitappa nyt sopeutua. Olen myös ottanut miehen roolin taloudessamme ja tappanut torakan, joka hengailin eräs ilta minun ja pesualtaan välissä. Muutama kirosanan ja lenkkikengällä mojautuksen jälkeen pääsin pesemään hampaat.

I've feel bad for not writing anything lately but this is only because I've been busy with studying, spending time with friends and being sick. It's so hard not to get a cold when the temperature outside is  +35 degrees  and the A/C at home is blowing cold air. My body just don't know how to react. I can also proudly announce that I've successfully killed a cockroach. It was chilling in our bathroom and I needed to brush my teeth. I didn't scream at all when I smashed it with my training shoe. 




Nyt on kaksi koetta takanapäin; turismi ja brand building strategy ja kumpikin menivät uskoakseni ihan ok.Torstaina  on comparative management, joka vähän stressaa. Ensi viikolla vielä yksi koe ja sitten olisi hommat koulun osalta paketissa uujee. Ei tässä muuta, mutta tuttuja on tulossa Bangkokiin käymään niin harmittaa sanoa, että ei oikein ehdi nähdä kun pitää niistää ja lukea päivät pitkät. Voisi tietenkin ottaa vötkylä asenteen, mutta en oikein osaa. Eilen kuitenkin piristyi sen verran, että vetäisin vitamiinit naamaan kävin dinnerillä erään Australian koskenlaskutiimiläiseni kanssa, joka tuli Bangkokiin muutamaksi päiväksi. Tänään pitäisi lähteä näyttämään hänelle vähän yöelämää. Toisaalta on kiva olla paikallisopas, toisaalta ihmiset eivät aina oikein ymmärrä että näin neljän kuukauden jälkeen ei enää jaksa innostua ihan ensikertalaisen tavoin tuosta juhlimisesta. Vaikka kyllä pitäisi, Bangkokiin verratuna Suomen yöelämä doesn't exist. Ei sitten ollenkaan.

I've got two final exams left; I think that tourism and brand building strategy exams went pretty well. I try not to stress about the exams but I stress anyway because that's how I roll! Actually I really wouldn't have time for studying since some of my travel mates are visiting BKK and it sucks to tell them that I don't have time to show them around since I'm busy with school and being sick. However, yesterday I ate dinner with one guy who I met while white water rafting in OZ. Tonight I'm gonna show him how's the night life in BKK. It's great of course.




Yllätin myös itseni ja menin kavereiden kanssa katsomaan Thai premier leaguen jalkapallo-ottelua. Toinen pelaavista joukkueista oli Thaimaan paras, muuta en oikeastaan osaa kertoa. Keskityin pääasiassa googlaamaan nippelitietoa pelaajista, koska itse peli jaksoi kiinnostaa noin puolisen tuntia. Mutta oli hauska kokemus! Ei paljon länsimaalaisia stadionilla näkynyt ja päästiinpä edustamaan alla olevan kuvan muodossa ihan nettisivulle asti. En myöskään ostanut pelipaitaa, ja olin melkein ainut 15000 ihmisen joukossa, joka ei sitä pitänyt, mutta mielestäni rahan hukkaa tuommoiset turhakkeet. En huolisi edes yökkäriksi. Pelin jälkeen tilattiin taxissa matkalla kotiin McDonal's deliverysta hampparit. En tiedä mitä ne sekoili, mutta sieltä ne soitteli takaisin, että olihan se Pattaya missä asutte, että täällä odotellaan ruokien kanssa oven takana. Juu Pattayallahan me kyllä joo.

A few days ago I went to see a thai premier league football match with my friends. I don't really care about football but it was a nice experience, there weren't many western people watching the game. To be honest, I mostly just concentrated on googling info about the good looking players so I cannot really tell much about the game itself. I didn't buy the shirt either.. I'm such a traitor. After the game we ordered food from McDonald's delivery. For some reason, they delivered our hamburgers to Pattaya. Nice.



Muutama yö sitten sain myös piirtämis inspiraation, näin käy aina noin kolmen vuoden välein, jonka seurauksena tein ekskursion paikalliseen taideliikkesseen seuraavana aamuna. Sovin miitin ensi viikon tiistaille, koska niinhän se on, että näin sadekauden alkaessa on hyvä aika parannella haavoja ja haluan, että jää jotain konkreettisiakin muistoja tältäkin puoleta maailmaa. Eiks je.

I also got a drawing inspiration, this happens once every three years, which is why I went to visit a local "art store" yesterday morning. I'll go there again next Tuesday because I want to get something permanent that will always remind me of my time abroad. Yay.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti