tiistai 14. tammikuuta 2014

hytyköitä ja rankkaa reeniä

Nyt on ollut vähän hiljaista, mutta eipä ole tullut tehtyäkään mitään ihmeitä, koska kaupungille ei ole asiaa mielenosoitusten vuoksi. Päivät ovat olleet aika nuku, syö, poolille, syö uudestaan –painotteisia. Rankkaa. Eilen jopa kävin juoksemassa 12 min juoksumatolla. Sunnuntaiaamuna markkinoille lähtemisestäkään ei tullut mitään, koska illanvietto ranskalaisten seurassa venähti aamu neljään. Oltiin aluksi Sukhumvitin alueella ja istuskeltiin katubaareissa, joissa baarin virkaa toimittivat minibussit, joiden ympärille oli aseteltu muutamia pöytiä. Nuissa hintataso on huomattavasti halvempi kuin baareissa, pikku sankollisen juomaa maksaa noin 250bht eli vähän päälle 5€. Bucketteja on kätevä ryystää porukalla, turha kylläkään odottaa mitään suuria makuelämyksiä. Loppuajaksi mentiin Route 66 baariin, joka oli ihan valtava ja täynnä paikallisia ja saksalaisia. Ranskalaiset, joiden seurassa olin, olivat mukavia vaikka tahtoohan se vähän niin olla, että välillä ihmiset ”unohtavat” puhua englantia. Sitä sitten miettii nauraisiko mukana vaikkei mitään mistään tajuakaan.

Tänään käytiin koululla vähän hoitelemassa asioita, koska Anttikin (kolmas suomalainen vaihtari) suvaitsi vihdoin saapua maahan muutamia päiviä sitten. Vähän jänskätti päästäänkö taxilla koululle, mutta kuitenkin vain kerran piti tehdä u-käännös, koska törmättiin mielenosoittajiin. Varaa ei ollut, koska mielenosoittajat ovat ihan normiporukkaa. Yksi opettaja sanoi, että jos menee mukaan saa ilmaista ruokaa. Ajateltiin kuitenkin pysyä kaukana, koska ehkä meillä on varaa syödä nuita muutaman euron ruoka-annoksia ravintoloissa.


Koululla ihan parin jutun hoitamiseenkin pitää varata paljon aikaa, koska sovitut aikataulut eivät välesti pidä. Onneksi odotellessa voi käydä ottamassa tunnin hieronnan. En olekaan ennen kokeillut thai-hierontaa, aikamoista venyttelyä ja nykimistähän se oli. Pikkasen oli myös paikat jumissa tuosta huimasta eilisestä urheilusuorituksesta.. Törmättiin koululla samaan vanhempaan naiseen, jonka kanssa lounastettiin viime viikolla, ja meille tarjottiin lounas sitten tänäänkin, kivaa. Ruokatarinoina  sen sijaan kuunneltiin kauhujuttuja dengue-kuumeesta sun muusta, erehdyin nimittäin näyttämään pistoksia saaneita sääriäni. Lopetin laskemisen toissapäivänä 50 pistoksen kohdalla pelkästään vasemmasta jalasta, kun en enää jaksanut laskea. Selvästi hyökkäyksien kohteen on oltu ja kutina on ihan kamalaa :(

En ole ainut, jolla on ikävän näköiset jalat, joten vähän jo veikkailtiin voisiko täällä olla bed bugseja. Syynättiin sängyt ja huoneet läpi, mutta otappa tuosta nyt selvää. Suihkuteltiin nyt kuitenkin varalta ihan perus hyönteiskarkottimella lakanat ja nurkat ja seurataan tilannetta. Kiva mennä nukkumaan, kun ei tiedä tuleeko kavereita! Luultavimmin nämä on ihan moskiitonpistoja, oma moka kun on hipsinyt shortseilla menemään iltaisella. Kiitoksena siis Bangkokin viehättävimmän näköiset sääret.

Kameraa en ole kuljettanut mukana, joten kuvituksena Facebookista varastettu kuva. Käytiin muutamien muiden tämän talon asukkaiden kanssa illallisella muutama päivä sitten :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------
I haven’t really done anything special during the last few days since it’s not safe to go to the center because of the demonstrations. That’s why, my daily routine has been quite hard –sleep, eat, go to the pool, eat again. Not sure how I’m going to wake up to school tomorrow morning.

Last Saturday night I went out with some French people. We started the evening by drinking buckets at the street bar since the buckets there were very cheap. However, they didn't taste too good. But we didn’t mind! Later in the evening we ended up at Route 66-bar that was full of locals and Germans. Route 66 was huuuge, gotta go there again.


Unfortunately, I’ve been bitten by mosquitoes really badly. At least I hope that these are mosquito bites instead of bites of bed bugs but cannot be quite sure yet. Therefore, I sprayed insect repellent in my room just in case and now I’m gonna see what happens. I can tell that my legs look very attractive at the moment..


4 kommenttia:

  1. Tuun nyt tänne blogiinkiin kirjoittelemaan :P

    Mutta oltiin yks ilta myös ranskalaisten kanssa syömässä ja jotenkin kummasti sattui samalla lailla, yhtäkkiä kuuli ympärillään vain ranskaa. Ei pidä yleistää, mutta tuntuu, että ranskalaisilla tämä lipuminen omaan äidinkieleen tapahtuu kaikista helpointen :)

    Ja miten joku voi saapua vasta NYT?! :D

    VastaaPoista
  2. Haha tervetuloa vaan! Samaa mieltä, mut luulen et johtuu siitä, että Ranskassa ei niin paljon panosteta englannin opetukseen ja siksi voipi tuntua hankalammalta ilmaista asiat Englanniksi. Vaikka siis olen kyllä tavannut tosi hyvin englantia puhuvia ranskalaisiakin :D

    Antti vissii aatteli et helpompi tulla vasta sitten, kun on kämppä ja lukujärjestys jo valmiina! Ja no oli kai viisumissa kestäny :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaah, ok! Ottiko hän siis samat kurssit kuin sä? Itelle tuli vaan mieleen noi opet, tuntuu, että mun kursseilla on jotain meganatseja. Olin viime viikolla päivän poissa kun piti kikkailla viisumin kanssa immigrationissa niin sain koulun toimistosta todistukset opettajille tästä. Annoin ne eilen niin ne katto happamana papereita enkä nyt tiiä, että sainko mä läsnäolomerkintää vai en. Hyvä jos heti tulee poissaolot täyteen! :D

      Muista kutsua pojatkin perjantain pippaloihin vaikkei virallista kutsua nyt tulekaan facen kautta :)

      Poista
    2. Joo, ku mulla ja Nikollaki oli samat. Helpompi kulkee täältä ku voi jakaa taxin ja nuo kurssit sopi molemmille. No just! Mut ei kai viime viikon poissaoloilla pitäis olla väliä.. ainakaan toivottavasti :D

      Kyllä ne ehkä tuleekin! :)

      Poista